Презентация - Меню

Нужно больше вариантов? Смотреть похожие
Нажмите для полного просмотра
Меню
Распечатать
  • Уникальность: 84%
  • Слайдов: 9
  • Просмотров: 269
  • Скачиваний: 49
  • Размер: 11.1 MB
  • Онлайн: Да
  • Формат: ppt / pptx
В закладки
Оцени!
  Помогли? Поделись!

Слайды и текст этой онлайн презентации

Слайд 1

Меню, слайд 1
THE MENU
Презентацию подготовили студенты группы О-41 Суханов Никита, Поволоцкий Владислав.

Слайд 2

Меню, слайд 2
The word menu means: a list of dishes served in this restaurant. The list includs dishes and vines with prices.

Слайд 3

Меню, слайд 3
Different tips of menus:

Слайд 4

Меню, слайд 4
The structure of menu
The classical French menu has more than twelve courses. Modern menus usually have two or three courses: Appetizers or snacks Soups Entrees Main courses Desserts

Слайд 5

Меню, слайд 5
Many restaurants call the first three courses «starters». 1. Appetizers can be hors-d’oeuvres, pates, or natural oysters. These dishes are usually cold.

Слайд 6

Меню, слайд 6
2. Soups are usually served hot, but can be served cold.

Слайд 7

Меню, слайд 7
3. The entrée in the classical French menu is a course served between the fish and the main meat courses. In the modern menu it can be seafood dishes, salads, small fried sausages or fish.

Слайд 8

Меню, слайд 8
4. The main course is the most substantial course of the meal. Guests usually choose their main courses first and then select other courses.

Слайд 9

Меню, слайд 9
5. Dessert is the sweet course at the end of a meal or before coffee. Coffee can be served with chocolates, biscuits or fruit.
^ Наверх
X
Благодарим за оценку!

Мы будем признательны, если Вы так же поделитесь этой презентацией со своими друзьями и подписчиками.